18/2/15

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΙΣΚΡΑ ( 20/02 ΕΩΣ 23/02)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    20/02
ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ της 19:00
Βέβαια, είμαστε σε αναμονή για το ενδεχόμενο να γίνει συλλαλητήριο - συγκέντρωση στον Λ. Πύργο. Έτσι η ώρα θα μεταβληθεί.
ΣΑΒΒΑΤΟ  21/02

ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ της 19:00

ΚΥΡΙΑΚΗ  22/02
Προβολή ταινίας                         Οι Ζωές των Άλλων      εξ αναβολής από την προηγούμενη Κυριακή   (Das Leben der Anderen)

Ώρα έναρξης 20:00

    Βρισκόμαστε στο Ανατολικό Βερολίνο: έτος 1984. Λίγα χρόνια πριν τη πτώση του τείχους το καθεστώς εκφράζει την παρακμή και την εσωστρέφειά του με κάθε διαθέσιμο μέσο. Οι πράκτορες της Στάζι, αλλά και πολυάριθμοι πληροφοριοδότες της εισβάλλουν στην ιδιωτική ζωή οποιουδήποτε κινεί υποψίες για αντικαθεστωτική ιδεολογία ή δράση. Στο στόχαστρο της οργάνωσης μπαίνει ένα ζευγάρι καλλιτεχνών και την ευθύνη να τους ξεσκεπάσει έχει αναλάβει ο αξιωματούχος της Στάζι Gerd Wiesler (Ulrich Muhe). Το κυνήγι της γάτας με το ποντίκι που παίζουν οι Georg (Sebastian Koch) και Christa-Maria (Martina Gedeck) με τους πράκτορες αποδεικνύεται εξοντωτικό. Ψυχικά και σωματικά.


     Διακρίθηκε στα European Film Awards όπου και απέσπασε τα βραβεία καλύτερης ταινίας, ανδρικού ρόλου (Ulrich Muhe) και σεναρίου. Η προβολή της σε διάφορες χώρες προκάλεσε αίσθηση και θεωρείται ένα αξιολογότατο δείγμα του σύγχρονου Ευρωπαϊκού σινεμά.


Σενάριο - Σκηνοθεσία: Florian Henckel von Donnersmarck
Πρωταγωνιστούν: Ulrich Mühe, Martina Gedeck, Sebastian Koch 
 ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ    23/02
 Μετά της 11:00 π.μ.
Συνεστίαση - Λαϊκο Γλέντι και φαγοπότι με αντιμνημονιακό - αντιΕ.Ε. περιεχόμενο.
Εμπρός λοιπόν! οχι ουάου.
ΚΑΤΩ  ΤΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ  ΟΛΟΥ ΤΟΥ  ΧΡΕΟΥΣ 
ΕΞΩ  ΑΠΟ  ΕΥΡΩ & Ε.Ε.
ΑΓΩΝΕΣ  ΠΑΝΤΟΥ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΩΝ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ